Etli kuru fasulye - Witte bonen met schapenvlees - De Turkse Keuken
15955
post-template-default,single,single-post,postid-15955,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Etli kuru fasulye – Witte bonen met schapenvlees

Etli kuru fasulye – Witte bonen met schapenvlees

INGREDIENTEN

  • 2 glazen witte bonen
  • 250 gram schapenvlees
  • 4 eetlepels margarine
  • 2 uien
  • 2 grote tomaten
  • 4 à 5 glazen vleesbouillon
  • 1 groene peper
  • zout
  • pul biber


BEREIDING

Zet de witte bonen een nacht in de week. Giet de bonen af en doe ze in kokend water met zout. 30 minuten laten koken tot ze een beetje zacht zijn en giet ze af.
Snijd de uien in stukjes en fruit ze in de margarine. Voeg het in stukjes gesneden vlees toe en laat dit koken (af en toe roeren) tot het vocht verdampt is. Voeg de gepelde en in stukjes gesneden tomaten, de in grote stukken gesneden peper en twee dessertlepels zout toe.
Laat dit met het deksel op de pan 45 minuten sudderen. Voeg dan de bonen en de bouillon toe. Met het deksel op de pan gaar laten koken.
Strooi er de rode peper overheen, en serveren met rijst.

Geen reactie's

Geef een reactie

Etli kuru fasulye – Witte bonen met schapenvlees

Etli kuru fasulye – Witte bonen met schapenvlees

[gaucho_slideshow values=”%5B%7B%22title%22%3A%22Slide%201%22%2C%22background_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%223767%22%2C%22overlay_panel%22%3A%22yes%22%2C%22overlay_panel_transitions%22%3A%22uk-overlay-slide-top%22%2C%22overlay_panel_position%22%3A%22uk-flex-top%20uk-flex-left%22%7D%5D” slideshow_style=”gaucho-slideshow-pimary” cms_template=”gaucho_slideshow.php” height=”500px”]

Ingredienten

  • 2 glazen witte bonen
  • 250 gram schapenvlees
  • 4 eetlepels margarine
  • 2 uien
  • 2 grote tomaten
  • 4 à 5 glazen vleesbouillon
  • 1 groene peper
  • zout
  • pul biber

Bereiding

Zet de witte bonen een nacht in de week. Giet de bonen af en doe ze in kokend water met zout. 30 minuten laten koken tot ze een beetje zacht zijn en giet ze af.
Snijd de uien in stukjes en fruit ze in de margarine. Voeg het in stukjes gesneden vlees toe en laat dit koken (af en toe roeren) tot het vocht verdampt is. Voeg de gepelde en in stukjes gesneden tomaten, de in grote stukken gesneden peper en twee dessertlepels zout toe.
Laat dit met het deksel op de pan 45 minuten sudderen. Voeg dan de bonen en de bouillon toe. Met het deksel op de pan gaar laten koken.
Strooi er de rode peper overheen, en serveren met rijst.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.