Cacık - Yoghurt met komkommer en knoflook - De Turkse Keuken
15853
post-template-default,single,single-post,postid-15853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Cacık – Yoghurt met komkommer en knoflook

Cacık – Yoghurt met komkommer en knoflook

INGREDIENTEN

  • 3 komkommers
  • 3/4 liter yoghurt
  • 6 teentjes knoflook
  • zout en peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • vers gehakte dille


BEREIDING

Rasp de komkommer en pers met een vergiet het vocht er uit.
Pers de knoflookteentjes en meng alle ingrediënten door elkaar.

Serveren met (Turks) brood.

Geen reactie's

Geef een reactie