Kabak salatasi - Courgette salade - De Turkse Keuken
15867
post-template-default,single,single-post,postid-15867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Kabak salatasi – Courgette salade

Kabak salatasi – Courgette salade

INGREDIENTEN

  • 1 kilo middelgrote courgettes
  • 250 gram yoghurt
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 lepel zout
  • 1 bosje dille
  • 5 zwarte olijven



BEREIDING

Schil de courgettes en snijd ze in dikke plakken. Even in water met zout koken totdat ze zacht worden, en maak ze droog met wat keukenpapier.
Pureer de courgettes met een vork, en voeg de yoghurt, zout, fijngesneden dille en geperste knoflook toe. Goed mengen en garneren met de olijven.

Geen reactie's

Geef een reactie