Patlican salatasi - aubergine salade - De Turkse Keuken
15880
post-template-default,single,single-post,postid-15880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Patlican salatasi – aubergine salade

Patlican salatasi – aubergine salade

INGREDIENTEN

  • 6 grote aubergines
  • sap van 1 citroen
  • 1 lepel azijn
  • 2 lepels olijfolie
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 6 groene olijven
  • 12 zwarte olijven


BEREIDING

Meng de olijfolie met het citroensap. Bak de aubergines tot het vruchvlees zacht aanvoelt. Spoel ze af met water, pel en prak ze.
Voeg het mengsel van de citroensap en olijfolie toe. Meng dit met de azijn en wat zout. Garneren met in dikke plakken gesneden tomaat, paprika, ui en de olijven.

Geen reactie's

Geef een reactie