Yogurtlu patlican salatasi - aubergine salade met yoghurt - De Turkse Keuken
15882
post-template-default,single,single-post,postid-15882,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Yogurtlu patlican salatasi – aubergine salade met yoghurt

Yogurtlu patlican salatasi – aubergine salade met yoghurt

INGREDIENTEN

  • 6 grote aubergines
  • sap van 1 citroen
  • 2 lepels olijfolie
  • 1 lepel zout
  • 2 teentjes knoflook
  • half glas yoghurt
  • 1 tomaat
  • 1 groene paprika
  • zwarte olijven

BEREIDING

Bak de aubergines tot het vruchtvlees zacht wordt. Prak ze met een vork. Voeg de citroensap, olijfolie, geperste knoflook, yoghurt en zout toe. Goed mengen, en garneren met in dikke plakken gesneden tomaat, paprika en olijven.

Geen reactie's

Geef een reactie